Een dagje naar Londen om het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium te bezoeken, een weekendje Liverpool gecombineerd met Manchester, of ‘gewoon’ even heen en weer naar Barcelona voor een bezichtiging van het grootste stadion van Europa – alles is mogelijk.

Voetbalreizen: ze worden steeds populairder. En dat is niet zo gek: afstanden zijn steeds makkelijker te overbruggen, vliegen wordt steeds goedkoper en hotels schieten als paddenstoelen uit de grond.

Nederlandse voetballers bij Europese topclubs

Wat ook meewerkt is het feit dat onze Nederlanders het momenteel heel goed doen. Iedereen wil naar Liverpool om te zien hoe aanvoerder Virgil van Dijk zijn ploeg bij de hand neemt, die niet alleen leider is van de verdediging maar van het hele elftal. Of hoe collega Georginio Wijnaldum het middenveld van Liverpool domineert.

Maar ook de meest besproken transfer van afgelopen seizoen is voor velen een reden om af te reizen naar Barcelona: Frenkie de Jong werd in zijn allereerste wedstrijd voor FC Barcelona al gekozen als beste speler en dit was zeker geen beginnersgeluk. Hij wordt momenteel zelfs de beste middenvelder ter wereld genoemd.

Matthijs de Ligt lijkt zijn draai nog niet helemaal gevonden te hebben bij Juventus, maar dat neemt niet weg dat hij wekelijks actief is op het allerhoogste niveau in Italië én dagelijks op het voetbalveld staat met Cristiano Ronaldo. Ook de 25-jarige Memhip Depay heeft zijn verwachtingen meer dan waargemaakt; hij vervult momenteel zelfs een leidersrol bij Olympique Lyon.

Kortom: het zijn niet de minste voetbalnamen uit ons kleine kikkerlandje die verspreid over Europa zitten. Reden genoeg dus om een voetbalwedstrijd in het buitenland te bezoeken, wellicht in combinatie met een stedentrip naar Londen, Barcelona, Liverpool, Manchester of Parijs.

Number 1 Voetbalreizen is jouw partner voor een onbezorgde voetbalreis

Het aanbod van voetbalreizen in Europa is onbeperkt. Laat je verrassen door alle mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld Number 1 Voetbalreizen: wanneer je een voetbalreis boekt bij Number 1 Voetbalreizen krijg je niet alleen alle informatie die je nodig hebt voor het bezoeken van een  wedstrijd, maar ook advies en uitgebreide informatie voor het ontdekken van alle highlights van de stad van bestemming. Dit online voetbalreisbureau organiseert al meer dan 10 jaar volledige samengestelde voetbalreizen en maakt van iedere reis een onvergetelijke ervaring.