Dalmatië in Kroatië

Jullie zijn eruit; dit jaar gaan jullie op vakantie naar Dalmatië, in Kroatië. Kroatië is een erg mooi land, met een rijke cultuur en vele mooie stranden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in dit prachtige land!

Je spreekt de taal niet, en nu?

Tijdens je eerste dag in Kroatië merk je al dat niet iedereen even goed Engels spreekt, laat staan Nederlands. Daarnaast is de Kroatische taal erg mooi, en zou je graag willen dat jij dat ook kan spreken en verstaan. Maar daar is wat aan te doen! Want zelfs tijdens je vakantie in Dalmatië, kun je een online taalcursus volgen, zodat ook jij deze mooie taal kunt spreken. Op www.studie24.nl/cursus-kroatisch-leren zie je een aantal verschillende mogelijkheden voor het leren van jouw cursus. Een online cursus kun je makkelijk doen wanneer je op het strand ligt, of even bijkomt in jullie vakantiehuis.

Kroatië

Kroatisch leren.

Kroatisch leren is op zich niet zo moeilijk, behalve dan dat ze anders met taal omgaan, als dat wij gewend zijn. Wanneer je een online cursus volgt, beschik je bovendien over een eigen leraar waarop je terug kunt vallen wanneer je vragen hebt, of er dingen onduidelijk zijn. Zo wordt het leren voor jou nog makkelijker.

De taal, die afstamt van het Servo-Kroatisch, lijkt op het Servisch alleen zijn de grammatica en spellingsregels verschillend. Daarom is het verstandig een Kroatische taalcursus te doen, en geen Servische. Zeker wanneer je van plan bent enkel naar Kroatië toe te gaan.

Leren wanneer je wilt.

Een groot voordeel van een cursus die je online volgt is dat je kunt leren wanneer jij dit wilt. Dit kan natuurlijk ook al voordat de vakantie echt begint. Wanneer je partner richting Kroatië toe rijd, kun jij alvast beginnen met leren!

Sretno!