Het is zover. Jij en je partner gaan eindelijk samen genieten van een welverdiende vakantie. Even met zijn tweeën weg van de dagelijkse bezigheden en lekker met elkaar zijn. Voor je vertrekt is het handig er over na te denken wat een leuke vakantie met je partner zou stimuleren. Het is altijd leuk om veel foto’s met elkaar te maken die mooie herinneringen zullen opleveren. Op vakantie kun je ook makkelijk samen filosoferen over de toekomst samen en heb je het misschien over hoe je het altijd spannend weet te houden tussen de lakens.

Sla de mooie herinneringen op

Om samen naar de foto’s te kijken van jullie eerste vakantie zorgt voor een heerlijk gevoel. Om het helemaal af te maken kun je samen een fotoalbum opstellen en deze een mooi plekje geven. Wanneer je bijvoorbeeld een stad bezoekt zijn daar veel bezienswaardigheden te vinden. Je kunt andere mensen vragen een foto van jullie te maken met de bezienswaardigheid op de achtergrond.

Plannen voor de toekomst bedenken

Vaak gaat het vanzelf, die gesprekken over de toekomst. Op de hotelkamer ideeën uitwisselen hoe jullie de toekomst zien. In ieder geval met elkaar. Over hoe die plannen ingevuld zullen worden zal er vast nog wel verschil zitten tussen beiden, maar daar komen jullie samen wel uit.

De spanning handhaven tussen de lakens

Het zal aan het begin van je relatie misschien nog helemaal niet nodig zijn. Toch is het fijn om samen nieuwe dingen uit te proberen of gewoon te kijken hoe iets werkt. Zo kun je King active pillen bestellen voor de man om langer plezier te hebben tijdens de seks. Voor de vrouw zijn er verschillende soorten crèmes beschikbaar om de zin te vergroten en de tijdsduur te verlengen