Een vakantieland dat door steeds meer mensen wordt ontdek is Kroatië. En dat is ook niet zo gek, want dit veelzijdige land heeft veel te bieden. Je vindt er niet alleen prachtige kustplaatsen met helderblauw water, ook vind je er indrukwekkende historische steden waar van alles te zien en te doen is. Het leuke van Kroatië is dat het geschikt is voor zowel jong als oud.

Jongerenvakantie

Voor een geslaagde jongerenvakantie naar Kroatië ben je bij Beter uit aan het juiste adres. Beter Uit reist deze zomer af naar het levendige havenstadje Porec dat aan de westkant van het schiereiland Istrië ligt. Ze gaan er samen met andere christelijke jongeren op uit om onder andere het oude centrum te bezoeken, waar je onder andere nog prachtige stadspaleizen, straten uit de Romeinse tijd en historische stadsmuren vindt. De oude hoofdstraat van Porec is altijd gezellig en daar valt altijd wel iets te beleven. Daarnaast heeft Porec 10 uur per dag zon, waardoor het heerlijk vertoeven is op het strand en in de zee. En bovendien kun je er in de avond ook nog eens heerlijk eten. Kortom, wat wil je nog meer voor een geslaagde jongerenvakantie?

Familievakantie

Kroatië is ook de ideale bestemming voor een familievakantie. Geniet samen met de kinderen aan de kust. Op het strand hebben de kinderen de mogelijkheid om te gaan surfen, zeilen, snorkelen of duiken. Heb je kleinere kinderen? Dan vind je in Kroatië ook tal van kindvriendelijke zandstranden waarbij het water niet al te diep is. Een suggestie hierbij is bijvoorbeeld Makarska Riviera, maar ook bij Omis vind je diverse kindvriendelijke stranden. Maar de leukste zandstranden vind je toch wel bij Crikvenica, omdat hier ook tal van kinderactiviteiten worden georganiseerd en ook vind je er diverse speeltuinen.

Weer in Kroatië

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk goed weer. De beste tijd om op vakantie te gaan naar Kroatië is in de maanden juli en augustus. Het land kent een middellands zeeklimaat, waardoor het tijdens de zomermaanden heerlijk warm is en bovendien valt er haast geen regen.

Op naar kroatie?

Kun je niet wachten om met andere christenen Kroatië te ontdekken? Boek dan vandaag nog jouw christelijke reis naar Kroatië van Beter Uit. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod christelijke reizen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de nieuwste vakantiebestemmingen bij Beter Uit!